O le faʻatauga na faʻateleina 500% i le kuata muamua

O le "pa" o le manaʻoga mo faʻamatalaga alumini fale gaosi oloa maualuga ua faʻaosoina ai le gaosiga o alumini ma pisinisi faʻatau oloa e "faʻatonuina poloaiga"!
I lalo o le taʻitaʻiga a le sini o le "double carbon", o le atinaʻeina o le malosi fou o le atunuʻu i tausaga talu ai nei, ma o le manaʻoga maketi mo mea tau alumini fale gaosi oloa maualuga o loʻo faʻatusalia e taavale malosi fou ma alamanuia photovoltaic solar ua faʻaalia ai le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe.
I lalo o lenei talaaga, o le gaosiga o le alumini i luga o le sapalai o le sapalai o pisinisi, aemaise lava le gaosiga o meafaigaluega autu o laina alumini extrusion gaosiga e pei o masini faʻapipiʻi, puller, ma mea faʻamafanafana, ua faʻafeiloaʻi foi i se vaitaimi seasea o avanoa tau atinaʻe.
O se tusitala mai le Aluminum Procession Network talu ai nei, i le avea ai ma se taʻutaʻua o le gaosiga o masini vevela i Saina, Elik Energy Saving Technology(Guangdong)Co., Ltd. na ta'imua i le isi mea tele tele: mea faigaluega fa'avevela fa'atasi ma le maualuga o le fa'asaoina o le malosi, fa'atonu sa'o o le vevela, ma le fa'avevela tutusa.
I le kuata muamua o lenei tausaga, na ausia ai se faʻatupulaia e faʻasaga i le tulaga, ma ausia se faʻamaumauga faʻasolopito o le 500% faʻatupulaia i le faʻatinoga i le kuata muamua o lenei tausaga.
O lona ala atinaʻe e faasaga i le maketi ua faʻatagaina ai foi le tele o kamupani e malamalama i le taʻutaʻua o le maketi o masini alumini alamanuia ma le "galuega, saʻo, ma faʻapitoa".Ole malosi ole atina'e ole atina'e fou.
I le faaopoopo atu i le Italic, e ala i faʻatalanoaga ma suʻesuʻega talu ai nei, na iloa ai foi e le laina alumini o HLT, CBC, Yue Hang ma isi tagata gaosi mea faʻapipiʻi ma ausilali, o loʻo i ai i lenei taʻamilosaga o le faʻalauiloaina o manaoga faʻapisinisi, ausia le lelei, ma o nei atinaʻe e leai se tuusaunoaga. , O i latou uma lava o pisinisi "faʻapitoa ma faʻapitoa", "tamaʻi laʻititi laʻititi" ma e oʻo lava i "tamaʻi siamupini taʻitoʻatasi" faʻatasi ai ma le tele o vaega lelei i totonu oa latou matata faʻapitoa.I lalo o le sini a le atunuʻu o le atinaʻe maualuga, o lenei ituaiga atinaʻe na faʻafeiloaʻi ai foi se vaitau avanoa tau atinaʻe lelei.
Faʻatasi ai ma le maualuga o le atinaʻeina o le clarion call, ou te talitonu i le lumanaʻi o le a sili atu "faʻapitoa, faʻapitoa ma fou" pisinisi gaosi alumini e pei o Elik, e mafai ona faʻaauau pea ona tuʻuina atu le taʻaloga atoa i o latou lava tulaga lelei ma faʻaogaina le malosi o le poto i totonu o le. eleele lafulemu o le alamanuia gaosi alumini.


Taimi meli: Iuni-03-2019