Salget økte med 500 % i første kvartal

"Eksplosjonen" av etterspørsel etter avansert industriell aluminiumprofil har drevet aluminiumforedlings- og forsyningskjedebedrifter til å "eksplodere bestillinger"!
Under veiledning av "dobbeltkarbon"-målet har den innenlandske nye energiindustrien utviklet seg kraftig de siste årene, og markedets etterspørsel etter avanserte industrielle aluminiumsmaterialer representert av nye energikjøretøyer og solcelle-fotovoltaiske industrier har vist en eksplosiv veksttrend.
Under denne bakgrunnen har aluminiumsbehandlingsoppstrøms forsyningskjedebedrifter, spesielt kjerneutstyrsprodusenter av aluminiumsekstruderingsproduksjonslinjer som ekstruderingsmaskiner, avtrekker og termisk utstyr, også innledet en sjelden periode med utviklingsmuligheter.
En reporter fra Aluminium Procession Network nylig, som en kjent produsent av termisk energiutstyr i Kina, Elik Energy Saving Technology(Guangdong)Co., Ltd. tok ledelsen i den neste store tingen: termisk energiutstyr med høy energisparing, presis temperaturkontroll og jevn oppvarming.
I første kvartal i år oppnådde den en vekst mot trenden, og oppnådde en historisk rekord på 500 % vekst i ytelse i første kvartal i år.
Utviklingsveien mot markedet har også gjort det mulig for flere selskaper å forstå populariteten til markedet for industrielt aluminiumsutstyr og det "profesjonelle, presise og spesielle".Den sterke utviklingsfastheten til nye bedrifter.
I tillegg til Italic, gjennom nylige intervjuer og undersøkelser, lærte aluminiumsnettet også at HLT, CBC, Yue Hang og andre produsenter av ekstruder- og hjelpeutstyr er i denne runden med industriprofiletterspørselsutbrudd, oppnådde god ytelse, og disse virksomhetene er intet unntak , Alle er "profesjonelle og spesielle" bedrifter, "små gigantiske bedrifter" og til og med "single champion enterprises" med store segmenteringsfordeler innen sine respektive fagfelt.Under det nasjonale målet om utvikling av høy kvalitet, innledet denne typen bedrifter også en periode med gode utviklingsmuligheter.
Med clarion-oppfordringen for utvikling av høy kvalitet, tror jeg at det i fremtiden vil være flere "spesialiserte, spesielle og nye" aluminiumforedlingsbedrifter som Elik, som kan fortsette å gi sine egne fordeler fullt ut og injisere mer visdomskraft i fruktbar jord i aluminiumsprosesseringsindustrien.


Innleggstid: Jun-03-2019